Geen artikel(en)

Disclaimer

De website van Internet Makelaar Kampen en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links zijn eigendom van Internet Makelaar Kampen. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Internet Makelaar Kampen. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. De op deze website getoonde informatie wordt door Internet Makelaar Kampen met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Hoewel Internet Makelaar Kampen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Internet Makelaar Kampen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de websites via internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Internet Makelaar Kampen onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Internet Makelaar Kampen uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Internet Makelaar Kampen worden onderhouden wordt afgewezen.

Internet Makelaar Kampen sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Contact

Telefoon: 06-15277766

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Algemene voorwaarden

© 2020 internetmakelaarkampen.nl | Insitevision