Geen artikel(en)

Wat doen wij?

Je woning verkopen doe je niet alleen.

Je woning verkopen doe je niet alleen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest regel jij de leuke dingen, zoals o.a. de bezichtigingen begeleiden.

Wij regelen de zakelijke aspecten, zoals juridische zaken controleren, onderhandelingen begeleiden en de koopakte maken.

Wij begeleiden je, stap voor stap, onder begeleiding van ons ervaren team.

Wij bieden je de keuze uit 3 pakketten, waarin je zelf de keuze hebt over welke werkzaamheden je in eigen hand wilt houden en welke werkzaamheden je aan ons uitbesteedt.

Mocht je op den duur toch de werkzaamheden willen uitbesteden dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Dan kun je gebruik maken van onze extra diensten. (Zie hiervoor onder extra diensten).

Zaken waar de kennis van de makelaardij voor nodig is doen wij

Onze plaatselijk bekende NVM makelaar belt je voor het maken van een afspraak bij je thuis om jouw woning op te nemen. Op basis van deze afspraak ontvang je advies over de beste vraagprijs en een reële verkoopprijs.

De makelaar bespreekt de beste verkoopmogelijkheden, jouw voorkeur en mogelijkheden en plaatsen jouw huis op Funda. En als er een bod wordt uitgebracht, dan voert de makelaar de onderhandelingen, natuurlijk altijd in overleg met jou en voor jou.

Zodra er overeenstemming tussen jou en de koper is leggen we de gemaakte afspraken vast in een NVM koopakte. Natuurlijk kun je met je vragen altijd terecht bij ons.

Contact

Telefoon: 06-15277766

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Algemene voorwaarden

© 2020 internetmakelaarkampen.nl | Insitevision