Geen artikel(en)

Hoe werkt het?

Een beetje van jezelf en
een beetje van ons.

Zo verkoop je jouw huis.

  • Wil je veel zelf doen?
  • Of juist niet?
  • Kies dan het pakket dat bij jou past!
  • Mocht je later aanvullingen willen toepassen of toch zaken uitbesteden? Geen probleem.
  • Jij flexibel, wij flexibel!

Bij Internet Makelaar Kampen heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 1 van de 3 pakketten. Zodra jij weet welk pakket het beste bij jou past, selecteer je deze en reken je hem af.

Er zal binnen 2 werkdagen contact met je worden opgenomen voor het maken van een afspraak bij jou thuis. Hierbij wordt de woning door jouw makelaar opgenomen en volgt er binnen 2 werkdagen na opname, het verkoopadvies.

Je ontvang inlogcodes, zodat je jouw woning kan voorbreiden voor plaatsing op Funda. Samen zorgen we ervoor dat het dossier in orde komt. Jouw makelaar zal je stap voor stap begeleiden in het verdere verkoopproces. 

Waardebepaling en presentatie woning

Onze lokale NVM makelaar komt persoonlijk bij je langs om de woning op te nemen. De makelaar bespreekt samen met jou hoe je het beste jouw woning kan presenteren. Tevens kun je samen alle mogelijkheden rondom de verkoop van jouw woning bespreken. Wil je bijvoorbeeld liever niet zelf de bezichtigingen verrichten of een verkooptekst schrijven? Dan kun je de makelaar inschakelen via de extra aangeboden diensten.

Verkoopstrategie en publicatie

De makelaar bespreekt met jou de verkoopverwachtingen, vraagprijsstrategie en de inzet van promotiemiddelen. Als je alle teksten en foto's hebt ingevuld via je online dossier, controleert de makelaar de presentatie, zodat de woning compleet en correct op Funda wordt gepresenteerd en verder onder de aandacht zal worden gebracht door inzet van het 'TE KOOP' bord, NVM zoekersbestand en woningbrochure.

Bezichtigingen en biedingen

Een geïnteresseerde vraagt telefonisch of via onze website een bezichtiging aan. Jouw makelaar stelt je direct op de hoogte via e-mail, sms en/of telefonisch. Je plant de bezichtiging in wanneer het jou en de geïnteresseerde uitkomt. Heb je een bezichtiging door een makelaar besteld via de webshop, dan zal jouw makelaar de bezichtiging verrichten en met jou en de geïnteresseerde een geschikte datum en tijd afstemmen en vervolgens de bezichtiging verrichten met de kandidaat-koper. Jouw makelaar voert vervolgens namens jou de onderhandelingen.

Jouw huis verkocht!

Zodra er overeenstemming is bereikt over prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden, stelt de makelaar de koopovereenkomst op om de gemaakte afspraken schriftelijk vast te leggen.

Verkoopopdracht

Door een pakket te bestellen verstrek je de opdracht tot het verlenen van diensten bij de verkoop van jouw woning aan InternetMakelaarKampen.nl 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% b.t.w.

Contact

Telefoon: 06-15277766

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Algemene voorwaarden

© 2020 internetmakelaarkampen.nl | Insitevision